You are not logged in.

1

Friday, June 20th 2014, 1:03pm

Ateş Cehennemi BUG

arkadaşlar ateş oku atarken 6 saniyede bir ateş okunu hazırlanma süresini ve mana maliyetini yarıya düşüren bir gelişim aşaması var ben alıyorum ama tam ateş oku hazırlarken gelince 2 sn hazırlanmış oluyor eski patch de böyle değildi sanırım 2. ateş okuna sayıyordu hatırlıyorsam yoksa yanlışmı ?(

This post has been edited 1 times, last edit by "minikhunter" (Jun 20th 2014, 1:30pm)

2

Friday, June 20th 2014, 1:09pm

Discotech

Professional

Occupation: Teknik Destek

• Send private message

Merhaba, Karekteriniz hakkında detaylı bilgi için(Sınıflar) bölümünü ziyaret edebilirsiniz.
İyi Oyunlar.
.

3

Friday, June 20th 2014, 1:13pm

rehberde şöyle açıklanmış

( Bir sonraki Ateş Oku büyüsünün hazırlanma süresi ve mana maliyetini %50 azaltır ) demiş bir sonraki değilde tam ateş oku hazırlarken etki gelince hazırladığına harcanıyor tam başlarken yapınca 1 değil 2 sn hazırlanıyor bu bence bir BUG

4

Friday, June 20th 2014, 5:01pm

Evet aynı anda gelince süresini etkilemiyor ama harcadığı manayı azalttığı için harcanıyor etki.
Righteous in Wrath

5

Wednesday, June 3rd 2015, 4:47pm

Arkadaşlar ben buz elektrik talentindeydim Kuzey parılıtısı ve yüksek voltaj gelince etki harcanıyor ama 2. kez yapınca 1 sn iniyordu ateş cehenneminde niye böyle değil BUG olamazmı harcanıyor etki ama 2. ye 1 sn indirmiyor diğerlerinde indiriyordu